Kedhungringin, Sedan, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungringin
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSedan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kedhungringin (cara Indonésia: Kedungringin) iku désa ing Kacamatan Sedan, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]