Kasemen, Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Kasemen, Serang)
Jujug: pandhu arah, pados
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Banten

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kasemen iku kecamatan ing Kutha Serang, Propinsi Banten, Indonésia.

  • Kasemen
  • Warung Jaud
  • Mesjid Priyayi
  • Bendung
  • Terumbu
  • Sawah Luhur
  • Kilasah
  • Margaluyu
  • Kasunyatan
  • Banten
  • Pulo Panjang

Rujukan[sunting | besut sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasemen,_Serang&oldid=1033117"