Kasemen, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kasemen
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Banten
Kabupatèn Sérang

Kasemen iku kacamatan ing Kutha Serang, Provinsi Banten, Indonésia.

  • Kasemen
  • Warung Jaud
  • Masjid Priyayi
  • Bendung
  • Terumbu
  • Sawah Luhur
  • Kilasah
  • Margaluyu
  • Kasunyatan
  • Banten
  • Pulo Panjang

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[besut | besut sumber]