Kasemen, Serang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Banten

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Kasemen iku kecamatan ing Kutha Serang, Propinsi Banten, Indonésia.

  • Kasemen
  • Warung Jaud
  • Mesjid Priyayi
  • Bendung
  • Terumbu
  • Sawah Luhur
  • Kilasah
  • Margaluyu
  • Kasunyatan
  • Banten
  • Pulo Panjang

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasemen,_Serang&oldid=1033117"