Kebon Botani Auburn

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kebon Botani Auburn
noimage
Informasi Umum
Panggon Auburn, New South Wales, Australia
Koordinat 33°51′31.54″S 151°1′2.38″E / 33.8587611°L 151.0173278°W / 33.8587611; 151.0173278
Taun madeg 1977
Dioperasiaké Pamaréntah kutha Auburn
Status Sapa waé enthuk mlebu, nanging ana biaya mlebuné

Kebon Botani Auburn iku sawijining kebon botani sing ana ing kutha Auburn, New South Wales, Australia. Kebon iki diwiwiti taun 1977 lan jembaré 9,7 hektar.[1]

Ing njero kebon iki ana rong tlaga, grojogan lan kreteg sing diilèni banyu saka Kali “Duck River”. Saiki kebon botani iki dikelola déning pamaréntah kutha Auburn, sapa waé bisa mlebu nanging musti mbayar sethithik. Ing njero kebon iki, kuciwané ora ana ruangan pameran njeron ruang.

Referènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]