Auburn, New South Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Auburn iku sawijing laladan pemukiman ing arah kulon saka kutha Sydney, bagian saka nagara bagian New South Wales Australia. Kutha ini manggon ora kurang saka 19 kilometer arah kulon saka pusat bisnis Sydney sing uga salah sawijining kutha administratif dewe.

Pranala njaba[besut | besut sumber]