Auburn, New South Wales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Auburn iku sawijing laladan pemukiman ing arah kulon saka kutha Sydney, bagian saka nagara bagian New South Wales Australia. Kutha ini manggon ora kurang saka 19 kilometer arah kulon saka pusat bisnis Sydney sing uga salah sawijining kutha administratif dewe.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]