Menyang kontèn

Karangkemiri, Karanglewas, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangkemiri
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanKaranglewas
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangkemiri iku désa ing Kacamatan Karanglewas, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]