Menyang kontèn

Karangasem, Karangwarèng, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangasem
Désa
Karangasem kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Jawa Kulon
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Indonesia
Karangasem
Karangasem
Koordhinat: 6°51′47″S 108°40′10″E / 6.86292°S 108.66931°E / -6.86292; 108.66931Koordhinat: 6°51′47″S 108°40′10″E / 6.86292°S 108.66931°E / -6.86292; 108.66931
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangwarèng
Kodhe laladan
administrasi
32.09.34.2009

Karangasem iku désa ing Kacamatan Karangwarèng, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.