Menyang kontèn

Jatipiring, Karangwarèng, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatipiring
Désa
Jatipiring kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jatipiring
Jatipiring
Jatipiring kapernah ing Jawa Kulon
Jatipiring
Jatipiring
Jatipiring kapernah ing Indonesia
Jatipiring
Jatipiring
Koordhinat: 6°52′33″S 108°40′43″E / 6.87577°S 108.67848°E / -6.87577; 108.67848Koordhinat: 6°52′33″S 108°40′43″E / 6.87577°S 108.67848°E / -6.87577; 108.67848
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangwarèng
Kodhe laladan
administrasi
32.09.34.2005

Jatipiring iku désa ing Kacamatan Karangwarèng, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.