Menyang kontèn

Blender, Karangwarèng, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Blender
Désa
Blender kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Blender
Blender
Blender kapernah ing Jawa Kulon
Blender
Blender
Blender kapernah ing Indonesia
Blender
Blender
Koordhinat: 6°52′33″S 108°38′19″E / 6.87581°S 108.63869°E / -6.87581; 108.63869Koordhinat: 6°52′33″S 108°38′19″E / 6.87581°S 108.63869°E / -6.87581; 108.63869
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangwarèng
Kodhe laladan
administrasi
32.09.34.2002

Blender iku désa ing Kacamatan Karangwarèng, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.