Menyang kontèn

Karanganyar, Karangwarèng, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanganyar
Désa
Karanganyar kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Jawa Kulon
Karanganyar
Karanganyar
Karanganyar kapernah ing Indonesia
Karanganyar
Karanganyar
Koordhinat: 6°52′03″S 108°39′36″E / 6.86754°S 108.66005°E / -6.86754; 108.66005Koordhinat: 6°52′03″S 108°39′36″E / 6.86754°S 108.66005°E / -6.86754; 108.66005
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKarangwarèng
Kodhe laladan
administrasi
32.09.34.2006

Karanganyar iku désa ing Kacamatan Karangwarèng, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.