Menyang kontèn

Kalisari, Rawakele, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kalisari
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanRawakele
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kalisari iku salah siji désa / kalurahan ing Kecamatan Rawakele, Kabupatèn Kebumèn, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]