Menyang kontèn

Jatiluhur, Rawakele, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jatiluhur
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanRawakele
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jatiluhur iku désa ing Kacamatan Rawakele, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]