Kalireja, Kokap, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKalirejo
Kalireja kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Ngayogyakarta
Kalireja
Kalireja
Kalireja kapernah ing Indonésia
Kalireja
Kalireja
Koordhinat: 7°49′42″S 110°04′28″E / 7.8282°S 110.07457°E / -7.8282; 110.07457Koordhinat: 7°49′42″S 110°04′28″E / 7.8282°S 110.07457°E / -7.8282; 110.07457
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanKokap
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kalireja iku désa ing Kacamatan Kokap, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)