Hargamulya, Kokap, Kulon Praga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hargamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiHargomulyo
Hargamulya kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Hargamulya
Hargamulya
Hargamulya kapernah ing Ngayogyakarta
Hargamulya
Hargamulya
Hargamulya kapernah ing Indonésia
Hargamulya
Hargamulya
Koordhinat: 7°51′29″S 110°04′08″E / 7.8581°S 110.069°E / -7.8581; 110.069Koordhinat: 7°51′29″S 110°04′08″E / 7.8581°S 110.069°E / -7.8581; 110.069
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanKokap
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Hargamulya iku désa ing Kacamatan Kokap, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)