Kali Neisse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kali Neisse ing Kutha Görlitz lan Zgorzelec

Kali Neisse utawa uga diarani Kali Neisse Lusatia (Jerman Lausitzer Neiße, Polski Łużycka Nysa, Céko Lužická Nisa lan Sorbia Łužiska Nysa) iku sawijining kali cilik sing dadi anak kali Oder. Kali iki ndarbèni sumber ing Céko. Wiwit taun 1945 kali iki dadi pawatesan antara Polen lan Jerman.

Ing Guben/Gubin, kali manunggal karo Kali Oder.

Kutha-kutha sing diilèni[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]