Bogatynia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bogatynia
POL Bogatynia COA.svg
Lambang Bogatynia
120px
Lokasi Bogatynia
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bogatynia
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bogatynia (Jerman Reichenau in Sachsen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.