Görlitz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Görlitz
Jerman > Sachsen
Altstadtbrücke und Peterskirche in Görlitz.jpg Lambang Görlitz.
Lokasi Görlitz di Jerman.
Motto: ?
Dina dadi 1071
Walikota Joachim Paulick
Wewengkon 67,22 km²
Penduduk
 -Kepadatan
58.920 jiwa (2003)
862 / km2

Situs web resmi: [1]

Görlitz iku sawijining kutha ing Jerman. Kutha iki sing wétan dhéwé dunungé lan awatesan karo kutha Zgorzelec ing Polen sing papané ana ing sabrang Kali Neisse. Zgorzelec iku sadurungé taun 1945 bagéyan wétan kutha iki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Görlitz&oldid=1091460"