Kais, Sorong Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kais, Sorong Kidul
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri92.04.14 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sorong Kidul {{{nama dati2}}}]]

Distrik Kais iku distrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Sorong Kidul provinsi Papua Kulon.

Kabupatèn Sorong Kidul, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Sorong Kidul

Distrik: Aifat | Aifat Wétan | Aitinyo | Ayamaru | Ayamaru Lor | Inanwatan | Kais | Kokoda | Mare | Moswaren | Sawiat | Seremuk | Teminabuan | Wayer

Kabupatèn Sorong Kidul