KARA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KARA love fio 카라
KARA.jpg
Pratélan latar wuri
SakaKoréa Kidul
GénreK-pop, R&B
Mangsa akarya2007–sapunika
LabèlDaesung Entertainment (DSP)
Sana jaringanSitus resmi Kara, Kafe resmi Kara
AnggotaPark Gyu Ri
Han Seung Yeon
Nicole Jung
Kang Ji Young
Koo Ha Ra
Tilas anggotaKim Sung Hee

KARA (카라) inggih punika salah satunggalipun girlsband saking Koréa Kidul. Kara piyambak ing ngandhapipun agansi Daesung Entertainment (DSP). Nami Kara dipunpundhut saking Firman Yunani "chara" (χαρά, nyala "remen".), ingkang dipunmaknai "melodi manis" [1].Kecantikan

Kara gadhah sekawan wargi lan debutipun wonten ing album satunggalipun The Blooming First ing taun 2007. Kara miwiti promosi internasional ing Asia ing taun 2009.[1]

Warginipun KARA[besut | besut sumber]

Gyuri[besut | besut sumber]

  1. Asma lair: Park Gyuri (Hangul: 박규리 | Hanja: 朴奎利)
  2. Tanggal lair: 21 Mèi 1988
  3. Papan lair: Seoul, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 162cm | Golongan gethih: AB

Ketua kelompok. Duet kaliyan Jiyoung ing My Love-drama OST kanggé Daemul (2010). Wonten ing Lets Go-KTT G20Seoul OST (2010). Co-host acara radio ShimShim Tapa (2010-2011) kaliyan Shindong Super Junior. Pangisi swanten kanggé filem animasi Alpha lan Omega (2011). Sala ing Look Only At You-drama OST kanggé City Hunter (2011). Dados lintang ing musik Kecantikan Jepang 200 Pounds (2011).

Seungyeon[besut | besut sumber]

  1. Asma lair: Han Seung-yeon (Hangul: 한승연 | Hanja: 韓昇延)
  2. Tanggal lair: 24 Juli 1988
  3. Papan lair: Seoul, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 160cm | Gol gethih: A

Co-host ing Boys and Girls Music Guide (2008-2009). Duet kaliyan Nassun’s Come To Play (2009). Sala ing Miracle –OST kzgem filem Welcome to My House (2009). Sala ing Super Star – Ost kanggé drama Mary Stay Out All Night (2010)

Nicole[besut | besut sumber]

  1. Asma lair: Jung Young-joo (Hangul: 정용주 | Hanja: 鄭龍珠)
  2. Tanggal lair: 7 Oktober, 1991
  3. Papan lair: Los Angeles, California, USA
  4. Dhuwur: 164cm | Gol gethih: A

Hara[besut | besut sumber]

  1. Asma lair: Koo Hara (Hangul: 구하라 | Hanja: 具荷拉)
  2. Tanggal lair: 13 Januari, 1991
  3. Papan lair: Gwangju, South Jeolla, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 164cm

Jiyoung[besut | besut sumber]

  1. Full name: Kang Ji-young (Hangul: 강지영 | Hanja: 姜知英)
  2. Tanggal lair: 18 Januari, 1994
  3. Papan lair: Paju, Gyeonggi, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 166cm[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.gokpop.com(dipuntingali tanggal 29 September 2011)
  2. yeinjee.com(dipuntingali tanggal 29 September 2011)