Joe Mason

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Joe Mason
Joe Mason 2015.jpg
Mason main kanggo Cardiff City ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joseph Mason[1]
Tanggal lair (1991-05-13) 13 Mèi 1991 (umur 30)
Papan lair Plymouth, Inggris
Dhuwur 5 ft 10 in (1.78 m)[2]
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Milton Keynes Dons
Angka 20
Karir nom
2000–2009 Plymouth Argyle
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Plymouth Argyle 53 (10)
2011–2016 Cardiff City 98 (22)
2013–2015Bolton Wanderers (nyileh) 28 (10)
2016–2019 Wolverhampton Wanderers 35 (6)
2017–2018Burton Albion (nyileh) 6 (1)
2018Colorado Rapids (loan) 14 (3)
2018–2019Portsmouth (loan) 1 (0)
2019– Milton Keynes Dons 29 (8)
Tim nasional
2008 Republik Irlandia U-18 3 (1)
2009 Republik Irlandia U-19 6 (2)
2010–2011 Republik Irlandia U-21 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18:43, 6 February 2021 (UTC).


Joseph Mason (lair 13 Mei 1991) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Penyerang kanggo Milton Keynes Dons.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 May 2013. p. 11. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 August 2014. Dibukak ing 30 July 2013.
  2. "Player Profile – Joe Mason". Premier League. Dibukak ing 7 September 2013.