Menyang kontèn

Jinanten, Sale, Rembang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jinanten
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
KacamatanSale
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Jinanten (cara Indonésia: Gading) iku désa ing Kacamatan Sale, Kabupatèn Rembang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]