Jenggot, Pekalongan Kidul, Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jenggot
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaPekalongan
KacamatanPekalongan Kidul
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Jenggot iku kalurahan ing Kacamatan Pekalongan Kidul, Kutha Pekalongan, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]