Menyang kontèn

Jemawan, Jatinom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jemawan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJemawan
Jemawan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jemawan
Jemawan
Jemawan kapernah ing Jawa Tengah
Jemawan
Jemawan
Jemawan kapernah ing Indonesia
Jemawan
Jemawan
Koordhinat: 7°39′13″S 110°35′27″E / 7.65373°S 110.59083°E / -7.65373; 110.59083Koordhinat: 7°39′13″S 110°35′27″E / 7.65373°S 110.59083°E / -7.65373; 110.59083
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJatinom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.20.2004

Jemawan iku désa ing Kacamatan Jatinom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.