Menyang kontèn

Bandungan, Jatinom, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bandungan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBandungan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Klaten Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°37′52″S 110°32′22″E / 7.63115°S 110.53958°E / -7.63115; 110.53958Koordhinat: 7°37′52″S 110°32′22″E / 7.63115°S 110.53958°E / -7.63115; 110.53958
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJatinom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.20.2010

Bandungan iku désa ing Kacamatan Jatinom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.