Indonesia Tarbuka 2006

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kajuwaraan Badminton Djarum Indonésia Tarbuka 2006 iku kajuwaraan badminton internasional bintang lima sing dianakaké ing GOR Kartanagara lan GOR Sudirman ing Surabaya, Jawa Wétan. Bebungah total kajuwaraan iki gedhéné 250 èwu dolar AS.

Babak utama dianakaké saka tanggal 31 Mèi-4 Juni 2006.

Kasil Final[besut | besut sumber]

Tunggal Putra[besut | besut sumber]

Taufik Hidayat (INA) 21-18, 21-19 Bao Chunlai (CHN)

Tunggal Putri[besut | besut sumber]

Zhu Lin (CHN) 21-11, 21-16 Lu Lan (CHN)

Ganda Putra[besut | besut sumber]

Tony Gunawan/Candra Wijaya (USA/INA) 21-17, 21-16 Markis Kido/Hendra Setiawan (INA)

Ganda Putri[besut | besut sumber]

Wei Yili/Zhang Yawen (CHN) 21-13, 21-13 Yang Wei/Zhang Jiewen (CHN)

Ganda Campuran[besut | besut sumber]

Xie Yongbo/Zhang Yawen (CHN) 21-19, 21-15 Nova Widianto/Lilyana Natsir (INA)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:IndonésiaTarbuka