Markis Kido

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Markis Kido
Yonex IFB 2013 - Eightfinal - Markis Kido - Pia Zebadiah Bernadeth — Chris Adcock - Gabrielle White 13.jpg
Katerangan pribadi
Nagara Indonésia
Dhuwur1.65 m (5 ft 5 in)
Bobot62 kg (137 lb)
Tangan sing dipigunakakéTengen
Gandha Putra
Urut dhuwur dhéwé1 (September 27, 2007 [1])
Urut saiki1 (May 15, 2008 [2])
Profil BWF
Rèkor medali Olimpiade
Representing  Indonésia
Badminton ing Olimpiade mangsa panas putra
Emas Beijing 2008 Dobel

Markis Kido (lair ing Jakarta, DKI Jakarta, 11 Agustus 1984) iku juru main badminton putra Indonésia. Markis Kido wiwit main badminton ing klub Jaya Raya Jakarta. Panjenengané putra saka Djumharbey Anwar (rama) lan Yul Asteria Zakaria (ibu). Panjenengané nduwé sadulur loro. Seduluré lanang jenengé Bona Septano, lan adhiné wadon, Pia Zebadiah Bernadet, sing uga juru main badminton nasional Indonésia. Ing wektu sela panjenengané seneng main bal-balan.

Partisipasi ing tim Indonésia[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]