Hot dog kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

.[1]

Anjing bebaya karo keju

Hot dog keju minangka hot dog panas sing disajeni karo keju utawa keju olahan utawa diiseni ing njero, minangka ngisi

Ing Chicago ana variasi asu bebaya sing diarani Francheezie . Biasane ditemokake ing restoran " sendok berminyak, " kalebu asu panas jumbo sing dipisah ing tengah lan diisi karo keju Cheddar (utawa Vveteta ). Wis dibungkus daging babi lan digoreng, banjur disajikake ing roti panggang.[2][3]

Variasi liyane yaiku asu panas sing paling ndhuwur karo macaroni lan keju .[4][5]

Anjing reuben bisa kalebu segawon panas sing ditambah kombinasi bahan kayata daging sapi jagung, sauerkraut, keju Switserlan lan klamben Ruslan.

Asu panas gaya Seattle, kadhang diarani "Anjing Seattle," [6] yaiku asu panas sing diwenehi keju krim sing wis populer ing Seattle, Washington .[7][8]

Schazer Switserlan minangka variasi regional sing kalebu bratwurst sing disajikake karo keju Switserlan lan sauerkraut. Ing San Diego, California, asu panas gaya Switserlan sing diarani "Swiener" disiapake karo asu panas lan keju Raclette sing diiseni ing roti baguette sing wis suwung.[9]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Mercuri, Becky (2007). The Great American Hot Dog Book: Recipes and Side Dishes from Across America. Gibbs Smith. ISBN 978-1-4236-0022-0. Dibukak ing 2010-08-01.
  2. Bruno, Pat (April 14, 1989). "Frank talk about francheezies". Chicago Sun-Times. Diarsip saka sing asli ing November 5, 2012. Dibukak ing August 17, 2012. (kudu langganan)
  3. Pierce, Victoria (July 11, 2006). "Ice cream may be dandy, but parlor bets on liquor". Chicago Tribune. Dibukak ing August 17, 2012.
  4. Murphy, Marc. "Marc Murphy's Ditch Plains Ditch Dogs". Good Morning America (ABC News). Dibukak ing August 17, 2012.
  5. Werner, Christopher (April 28, 2011). "The Wurst Place Will Source the Country's Best Sausages". Seattle Met Magazine. Dibukak ing August 17, 2012.
  6. Johns, Greg (April 11, 2008). "Lots of New Food Items on Safeco Field Menu". Seattle Post-Intelligencer. Dibukak ing October 6, 2011.
  7. Hobart, Erica (February 12, 2010). "Are Cream Cheese Hot Dogs Really a Seattle Thing?". The Seattle Weekly. Diarsip saka sing asli ing February 15, 2010. Dibukak ing October 6, 2011.
  8. Bauer, Jon (August 3, 2009). "In Our Frank Opinion". The Herald. Everett, WA. Dibukak ing October 11, 2011.
  9. Bedford, Ed (June 6, 2012). "Swiener: Fondue on a Stick?". San Diego Reader. Dibukak ing August 17, 2012.