Hiroshima, Hiroshima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiroshima
広島
Designated city
広島市 · Hiroshima City
Gendéra Hiroshima
Gendéra
Location of Hiroshima in Hiroshima Prefecture
Location of Hiroshima in Hiroshima Prefecture
CountryJapan
RegionChūgoku, Sanyō
PrefectureHiroshima
Pamaréntahan
 • MayorKazumi Matsui
Laladan
 • Gunggung905,01 km2 (34,943 sq mi)
Cacah warga (January 2010)
 • Gunggung1.173.980
 • Pepadhet1.297,2/km2 (33,600/sq mi)
Zona wektuJapan Standard Time (UTC+9)
- TreeCamphor Laurel
- FlowerOleander
Phone number082-245-2111
Address1-6-34 Kokutaiji,
Naka-ku, Hiroshima-shi 730-8586
Situs wèbHiroshima City

Hiroshima (広島市 Hiroshima-shi?) iku kutha ing Jepang, dumunung ing sisih kulon Prefektur Hiroshima, pérangan kidul wewengkon Chugoku, kidul-kulon pulo Honshu. Ing jaman biyèn dadi kutha krajan Provinsi Aki lan saiki minangka kutha krajan Prefektur Hiroshima.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]