Hiroshima, Hiroshima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hiroshima
広島
Designated city
広島市 · Hiroshima City
Gendéra Hiroshima
Gendéra
Location of Hiroshima in Hiroshima Prefecture
Location of Hiroshima in Hiroshima Prefecture
Country Japan
Region Chūgoku, Sanyō
Prefecture Hiroshima
Papréntahan
 • Mayor Kazumi Matsui
Laladan
 • Gunggung 905,01 km2 (34,943 sq mi)
Cacah warga (January 2010)
 • Gunggung 1.173.980
 • Pepadhet 1.297,2/km2 (33,600/sq mi)
Zona wektu Japan Standard Time (UTC+9)
- Tree Camphor Laurel
- Flower Oleander
Phone number 082-245-2111
Address 1-6-34 Kokutaiji,
Naka-ku, Hiroshima-shi 730-8586
Situs wèb Hiroshima City

Hiroshima (広島市 Hiroshima-shi?) iku kutha ing Jepang, dumunung ing sisih kulon Prefektur Hiroshima, pérangan kidul wewengkon Chugoku, kidul-kulon pulo Honshu. Ing jaman biyèn dadi kutha krajan Provinsi Aki lan saiki minangka kutha krajan Prefektur Hiroshima.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]