Menyang kontèn

Gombang, Bagareja, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gombang
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanBagareja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gombang iku désa ing Kacamatan Bagareja, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]