Menyang kontèn

Giyanti, Sambong, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Giyanti
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBlora
KacamatanSambong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Giyanti iku désa ing Kacamatan Sambong, Kabupatèn Blora, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]