Gambaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Albrecht Dürer, Potret Dhewe ing umur 15 taun

Gambar minangka salah sawijining wujud seni visual sing nggunakake maneka warna i

instrumen nggambar kanggo menehi tandha kertas utawa medium rong dimensi liyane . Instrumen kalebu potlot grafit, mangsi lan pen, macem-macem jinis cat, inked sikat, potlot colored, crayons, areng, kapur, pastels, macem-macem jinis erasers, pelaku, styluses, lan macem-macem logam (kayata silverpoint ). Gambar digital yaiku tumindak nggunakake komputer kanggo nggambar. Cara nggambar digital kanthi umum kalebu stylus utawa driji ing piranti layar demek, stylus - utawa touchpad driji-kanggo- utawa ing sawetara mouse . Ana akeh program lan piraana ing nti seni digital.