Seni rupa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Seni rupa

Seni rupa iku cabang seni kang wujud karya seniné bisa dipirsani/disawang lan dirasa. Seni rupa iku murba konsèp garis, panampang, wujud, isi, kelir, tèkstur, lan cahya kang manut aturan-aturan èstètika.

Jinis[besut | besut sumber]

Seni rupa dibédakake ing 3 pérangan, ya iku: