Seni rupa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Seni rupa iku cabang seni sing wujud karya seniné bisa dipirsani/disawang lan dirasa. Seni rupa iku murba konsèp garis, panampang, wujud, isi, kelir, tèkstur, lan cahya sing manut aturan-aturan èstètika.

Jinis[besut | besut sumber]

Seni rupa dibédakake ing 3 pérangan, ya iku:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Seni_rupa&oldid=1037024"