Seni rupa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Seni rupa

Prakata[besut | besut sumber]

Seni rupa iku cabang seni sing wujud karya seniné bisa dipirsani/disawang lan dirasa. Seni rupa iku murba konsèp garis, panampang, wujud, isi, kelir, tèkstur, lan cahya sing manut aturan-aturan èstètika.

Jinis[besut | besut sumber]

Seni rupa dibédakake ing 3 pérangan, ya iku: