GIMP

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
GIMP
PangembangTim Pengembangan GIMP
Rilis pisanan1995
Versi rilis terbaru2.6.7 / 14 Agustus 2009 (2009-08-14), 3753 dina kepungkur
Versi pratayang paling anyar2.7.0 / 16 Agustus 2009 (2009-08-16), 3751 dina kepungkur
Basa pamrogramanC
PlatformUnix-like, Mac OS X, Microsoft Windows
BasaMultibasa[1]
Status pengembanganAktif
JenisRaster graphics editor
LisènsiLisensi Publik Umum GNU
Situs webwww.gimp.org

GNU Image Manipulation Program utawa sing luwih kondhang karo jeneng GIMP iku piranti alus kanggé manipulasi gambar digital.

GIMP mlaku ing desktop GNOME lan dirilis karo lisensi GNU General Public License.[2] GIMP, ing wiwitane dikembangna kanggé desktop X11 sing mlaku ing platform Unix.[2] Nanging saiki wis bisa ing pirang-pirang platform sistem operasi sing liya ya iku MS Windows lan Mac OS.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. See List of available languages of the user manual
  2. a b Intoduction GIMP