Gé Pamungkas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gé Pamungkas

Genrifinadi Pamungkas (jeneng misuwur Ge Pamungkas) (lair ing Jakarta, Indonesia, 25 Januari 1989) ya iku pelawak lan aktor Indonesia. Dhèwèké misuwur sawisé dadi juara siji ing Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV séason loro taun 2012. Ge bareng kancané (Boris Bokir, Gilang Bhaskara, Isman H. Suryaman, lan Randhika Djamil) dadi panyarta, makili kutha Bandung ing acara kuwi. Ge misuwur amarga dhèwèké pinter nirukaké warna-warna adegan utawa karakter lan swara apa waé nalika manggung. Dhèwèké alumni saka SMA Al-Izhar Pondok Labu lan Sarjana saka Jurusan Hubungan Internasional Universitas Parahyangan Bandung taun 2006[1][2].

Acara TV[besut | besut sumber]

  • Stand Up Comédy Indonésia (Kompas TV) dadi Juara 1 ing SUCI 2 taun 2012, lan co-host ing taun 2013
  • Indonésia Harus Buka (Kompas TV)
  • #KEPO (Kompas TV) dadi Host (2014) bareng Kemal Palevi, Andovi da Lopez, lan Jovial da Lopez
  • Bukan Sekedar Wayang (NET.) (2015) ing Jebakan Cepot - épisode 1
  • Stand Up Comedy Academy (Indosiar) dadi Juri Tamu

Filmografi[besut | besut sumber]

3GP Tour : 3 sisih Gé Pamungkas (2013)

Film[besut | besut sumber]

  • Comic 8 (2014)
  • Luntang Lantung (2014)
  • Marmut Merah Jambu (2014)
  • Comic 8: Casino Kings (2015)
  • Youtubers (2015)
  • Negeri Van Oranje (2015) dadi Daus
  • Ngenest The Movie (2015) dadi Willy
  • AISYAH : Biarkan Kami Bersaudara (2016)

Sitkom[besut | besut sumber]

  • Malam Minggu Miko (Kompas TV) dadi Roy ing épisode Wébcam Bareng Disty lan épisode Wébcam Disty Lagi ing séason 2 (2013)
  • Comic Story ( Kompas TV ) dadi pemeran ing Géng Ganteng bareng Joshua Suherman lan Alphi Sugoi
  • XL 2écond Chance dadi Jimmy (2014)
  • The East (NET.) dadi Andika (Asistén Produksi) (2015)
  • Arah Kisah Kita (filem pendék)(Opera) dadi Okta Andrhoméda

Iklan[besut | besut sumber]

  • XL dadi Si Jon
  • Yamaha

Tour Stand Up[besut | besut sumber]

  • 3GP Tour : 3 sisih Gé Pamungkas (2013)

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]