Filo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Filo
Baklava.jpg
Baklava, made with filo pastry
Jeneng liyanéFilo pastry, phyllo, fillo
JinisPastry
Woworan pokokFlour dough
Buku masakan: Filo

Filo utawa phyllo minangka salah sawijining jinis olahan arupa adonan tanpa ragi tipis banget sing digunakake kanggo nggawe kue - kue kayata baklava lan börek ing masakan Timur Tengah lan Balkan. Kue sing digawe saka bahan digawe kanthi nutupi pirang-pirang lembar filo sing disapu karo minyak utawa mentega; jajanan banjur dipanggang.

Preparation of custard bougatsa in an Athens cafe.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]