Bougatsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bougatsa
Sliced cheese-filled bougatsa served on a plate
Sliced cheese-filled bougatsa served on a plate
JinisPastry
Panggonan asalGreece
Woworan pokokPhyllo; filling of semolina custard, cheese or minced meat
Buku masakan: Bougatsa  Médhia: Bougatsa

Bougatsa ( Yunani μπουγάτσα[buˈɣatsa] ) yaiku salah sawijining jinis jajanan sarapan Yunani (legi utawa asin) sing kalebu semolina, kastard, keju, utawa isi daging cincang ing antarane lapisan filil .

Bougatsa digawe ing Tesalonika