FK Žalgiris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
FK Žalgiris
Jeneng dawaFutbolo klubas Žalgiris
Parabanžalgiriečiai
Yasa1947; 75 taun kapungkur (1947)
StadhiyonLFF stadionas, Vilnius, Litowen
Momotan5.067
MantriLitowen Vilma Venslovaitienė
ManajerBélarus Aliaksei Baga
LigaA lyga
2020Liga Super, Ke-1
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season

Futbolo klubas Žalgiris inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

Musim Tingkat Liga Tempat @
2009 2. Pirma lyga 6. [1]
2010 1. A lyga 3. [2]
2011 1. A lyga 2. [3]
2012 1. A lyga 2. [4]
2013 1. A lyga 1. [5]
2014 1. A lyga 1. [6]
2015 1. A lyga 1. [7]
2016 1. A lyga 1. [8]
2017 1. A lyga 2. [9]
2018 1. A lyga 2. [10]
2019 1. A lyga 2. [11]
2020 1. A lyga 1. [12]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 3 January 2022.[13]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Litowen GK Edvinas Gertmonas
15 Sèrbi DF Ivan Tatomirović
26 Sèrbi DF Nemanja Ljubisavljević
31 Jerman DF Marko Karamarko
13 Litowen MF Saulius Mikoliūnas
17 Litowen MF Matas Vareika
62 Litowen MF Adomas Ankudinovas
73 Litowen MF Deividas Linauskas
81 Litowen MF Meinardas Mikulėnas
88 Litowen MF Mantas Kuklys
96 Litowen FW Gustas Jarusevičius
99 Litowen FW Osvaldas Čipkus

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]