Edensor (novel)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Edensor iku novèl katelu saka tetralogi Laskar Pelangi karya Andrea Hirata singg diterbitké déning Bentang Pustaka ing wulan Mèi taun 2007.