Maryamah Karpov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Maryamah Karpov
MaryamahKarpov1.jpg
Panganggit Andrea Hirata
Nagara Indonesia
Basa Indonesia
Gènre Roman
Pangecapan •Yogyakarta: Bentang Pustaka
Tanggal babar
28 November 2008
Kaca x + 504 halaman
ISBN 978-979-1227-45-2

Maryamah Karpov iku novèl kapapat karya Andrea Hirata sing dibabar déning Bentang Pustaka sasi November 2008. Maryamah Karpov minangka buku pungkasan saka Tetralogi Laskar Pelangi lan dumadi saka rong buku, pérangan pisanan kanthi sub judhul: Mimpi-Mimpi Lintang. Ing buku iki Andrea nyritakaké ngenani Arai, Lintang, A Ling, lan sawetara pitakonan sing durung kajawab ing telung buku sadurungé.

Maryamah Karpov dilaunching tanggal 28 November 2008 ing toko buku MP Book Point, Jakarta, lan sumebar kanthi resmi wiwit tanggal 29 November 2008.

Pranala njaba[besut | besut sumber]