Maryamah Karpov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Maryamah Karpov
MaryamahKarpov1.jpg
PanganggitAndrea Hirata
NagaraIndonesia
BasaIndonesia
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Bentang Pustaka
Kala babar
28 November 2008
Kacax + 504 halaman
ISBN978-979-1227-45-2

Maryamah Karpov iku novèl kapapat karya Andrea Hirata sing dibabar déning Bentang Pustaka sasi November 2008. Maryamah Karpov minangka buku pungkasan saka Tetralogi Laskar Pelangi lan dumadi saka rong buku, pérangan pisanan kanthi sub judhul: Mimpi-Mimpi Lintang. Ing buku iki Andrea nyritakaké ngenani Arai, Lintang, A Ling, lan sawatara pitakonan sing durung kajawab ing telung buku sadurungé.

Maryamah Karpov dilaunching tanggal 28 November 2008 ing toko buku MP Book Point, Jakarta, lan sumebar kanthi resmi wiwit tanggal 29 November 2008.

Pranala njaba[besut | besut sumber]