Dion Wiyoko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dion Wiyoko
Lair (1984-05-03) Mèi 3, 1984 (umur 35)
Indonésia Surabaya, Indonésia
PakaryanAktor, model
Taun aktif2008-sekarang

Dion Wiyoko (lair ing Surabaya, 3 Mèi 1984; umur 35 taun) ya iku salah sawijing aktor Indonésia keturunan Tionghoa kang miwiti karire dadi model. Film kang wis dibintangi ya iku Kuntilanak Beranak, Serigala Terakhir lan Khalifah.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Dion miwiti karire dadi model ing aneka warna majalah. Contone Aneka Yess, Femina, lan aneka warna liyané. Banjur dilanjutake déning aktinge ing aneka warna FTV lan sinétron. Film kapisane ya iku Kuntilanak Beranak kang dirilis taun 2009 banjur disusul filem seteruse ya iku Serigala Terakhir ing filem iku Dion duwé persan dadi Lukman. Banjur ing taun 2011 Dion mèlu ing filem Khalifah ing filem iki Dion main bareng Marsha Timothy, Ben Joshua, lan Indra Herlambang.

Filmografi[besut | besut sumber]

Layar lebar
Sinetron

FTV
Video klip

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]