Menyang kontèn

Dion Wiyoko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Dion Wiyoko (lair ing Surabaya, 3 Mèi 1984; umur 40 taun) yaiku salah sawijing aktor Indonésia keturunan Tionghoa kang miwiti karire dadi model. Film kang wis dibintangi yaiku Kuntilanak Beranak, Serigala Terakhir lan Khalifah.[1]

Biografi[besut | besut sumber]

Dion miwiti karire dadi model ing aneka warna majalah. Contone Aneka Yess, Femina, lan aneka warna liyané. Banjur dilanjutake déning aktinge ing aneka warna FTV lan sinétron. Film kapisane yaiku Kuntilanak Beranak kang dirilis taun 2009 banjur disusul filem seteruse yaiku Serigala Terakhir ing filem iku Dion duwé persan dadi Lukman. Banjur ing taun 2011 Dion mèlu ing filem Khalifah ing filem iki Dion main bareng Marsha Timothy, Ben Joshua, lan Indra Herlambang.

Filmografi[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]