Dhaptar papan wisata ing Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Menara Eiffel, salah satunggaling papan wisata ing kutha Paris, Perancis

Paris, Perancis minangka kutha ingkang sugih sajarah lan budaya, kanthi 30 yuta pangunjung luar nagari per taunipun, Paris dados salah satunggaling kutha ingkang paling kathah dipunkunjungi ing donya.[1] Kathah-kathahipun keunikan Paris dumunung wonten ing monumèn lan arsitèkturipun, kados Arc de Triomphe, Menara Eiffel lan margi lan yasan Haussmann neo-klasik, ananging Paris ugi dados sumber kanggé atraksi modhèren sanès kados Disneyland Paris. Museum, opera lan ruwang konser Paris ugi dados sumber budaya lan panglipur ing Paris.

Ing Kutha Paris[besut | besut sumber]

Ing sakitar Paris[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]