Dermaji, Lumbir, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dermaji
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Banyumas
Kacamatan Lumbir
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Dermaji iku désa ing Kecamatan Lumbir, Kabupatèn Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]