Demian Aditya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Demian Aditya
Demian.jpg
LairAditya Prambudhi
PakaryanEntertainer
Taun aktif2007-saiki
BojoYulia Rachman
AnakKiandra Aldya Arka
Wong tuwaTutik Suherni lan Budi Santoso
Sana jaringanwww.demianaditya.com www.thenumagic.com www.demianmiracle.com www.demianmagicacademy.com

Aditya Prambudhi, langkung misuwur kanthi nama Demian (lair ing Tegal, Jawa Tengah, 19 Juni 1980; umur 40 taun).[1] Demian Aditya punika salah satunggaling illusionist Indonésia.[1] Demian punika putra pambajeng saking sadulur ingkang cacahipun kalih.[2] Damian Aditya wiwit sinau sulap nalika yuswanipun nembé 10 warsa.[2] Damian sinau sulap nalika iku kanthi otodidak.[2]

Karir Demian dipunwiwiti nalika warsa 2002.[2] Nalika samanten, Demian ndhèrèk salah satunggaling kompetisi pemilihan Abang saha None Jakarta.[2] Wonten ing lomba punika, Damian saged menangaken kalih juwara inggih punika dados Abang Persahabatan 2002 saha Abang Favorit 2002.[2] Nalika wiwitan warsa 2007 Demian dados bintang wonten acara tivi kang sepisanan, acara punika irah-irahanipun sami kaliyan namanipun piyambak inggih punika "Demian Sang Illusionist".[2] Acara punika saged tampil kirang langkung kalih warsa wonten salah satunggaling stasiun tivi swasta inggih punika ANTV.[2] Warsa 2009, Demian ugi gadhah acara wonten SCTV.[2] Acara punika ugi gadhah irah-irahan sami kaliyan namanipun, inggih punika "House Of Demian".[2] Nalika pungkasan warsan 2009 ngatos wiwitan warsa 2010, stasiun tv Trans7 ngajak Demian dados wonten acara kanthi irah-irahan Begadang.[2]

Nalika sasi April 2010 Demian ugi tampil malih wonten ing acara ingkang irah-irahanipun "Gara-Gara Magic" ingkang dipunbabaraken déning Trans7.[2] Dinten Jumat, tanggal 13 Juni 2008, Demian saged teleportasikaken salah satunggaling bal ageng kanthi dhiameter 8 mèter saha tiyang ingkang cacahipun pitu saking Lapangan Blok S Jakarta ngantos Lapangan Gasibu Bandung, Jawa Barat.[2] Demian nikah kaliyan artis Yulia Raachman.[2] Saking pernikahan punika Demian patutan ingkang lair tanggal 23 Oktober 2009 wonten RS. Medistra, Jakarta. Nama putranipun punika Kiandra Aldia Arka.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o m.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)