Dawuhan, Banyumas, Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dawuhan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
KacamatanBanyumas
Pamaréntahan
 • Lurah désaTaufik Wisnu Jati
Jembar-
Gunggunging warga1987
Pepadhet-

Dawuhan iku désa ing Kacamatan Banyumas, Kabupatèn Banyumas, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]