Dauh Puri Kelod, Denpasar Kulon, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dauh Puri Kelod
Désa
Dauh Puri Kelod kapernah ing Kutha Denpasar
Dauh Puri Kelod
Dauh Puri Kelod
Dauh Puri Kelod kapernah ing Bali
Dauh Puri Kelod
Dauh Puri Kelod
Dauh Puri Kelod kapernah ing Indonésia
Dauh Puri Kelod
Dauh Puri Kelod
Koordhinat: 8°40′29″S 115°12′47″E / 8.67482°S 115.21299°E / -8.67482; 115.21299Koordhinat: 8°40′29″S 115°12′47″E / 8.67482°S 115.21299°E / -8.67482; 115.21299
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
KacamatanDenpasar Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.71.03.2004

Dauh Puri Kelod iku désa ing Kacamatan Denpasar Kulon, Kutha Denpasar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Denpasar Kulon, Kutha Denpasar