Kaca mawa pranala nggayut "Dauh Puri Kelod, Denpasar Kulon, Kutha Denpasar"

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pranala mréné      
Panyaringan Dhelikaké transklusi | Dhelikaké pranala | Dhelikaké alihan

Kaca-kaca ing ngisor iki nggayut menyang Dauh Puri Kelod, Denpasar Kulon, Kutha Denpasar:

Menampilkan 1 butir

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)