Denpasar Kulon, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Denpasar Kulon
Kacamatan
Denpasar Kulon kapernah ing Bali
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon kapernah ing Indonésia
Denpasar Kulon
Denpasar Kulon
Koordhinat: 8°39′56″S 115°11′37″E / 8.66564°S 115.19349°E / -8.66564; 115.19349Koordhinat: 8°39′56″S 115°11′37″E / 8.66564°S 115.19349°E / -8.66564; 115.19349
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
Kodhe laladan
administrasi
51.71.03

Denpasar Kulon iku kacamatan ing Kutha Denpasar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Denpasar