Daftar pamimpin ingkang dipun paringi julukan Ingkang Agung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dhaptar ing ngandhap punika awujud daphtar tokoh kanthi gelar ingkang Agung:

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ World and Its Peoples:Korea. Marshall Cavendish Corporation. September 2008. k. 887. ISBN 0761476318. 
  2. ^ Alison Behnke (2004). North Korea in Pictures. Twenty-First Century Books. k. 70. ISBN 0822519089. 
  3. ^ Sarkar, Benoy Kumar (December 1919). "An English History of India". Political Science Quarterly 34 (4): 649. The finances of the state were not more centralized under Louis XIV than under Rajaraja the Great.  Paramèter |month= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); line feed character ing |quote= ing posisi 53 (pitulung); Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  4. ^ "Heaven sent: Michael Wood explores the art of the Chola dynasty". Royal Academy, UK. Dijupuk 2007-04-26. 
  5. ^ "The Chola Dynasty: Accession of Rajaraja, the Great". Sify.com. Dijupuk 2007-04-26. 
  6. ^ Christoph Bluth; Gareth Schott (2007). Korea. Polity. k. 10. ISBN 0745633560.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)