Daftar pamimpin ingkang dipun paringi julukan Ingkang Agung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan ing ngandhap punika awujud daphtar tokoh kanthi gelar ingkang Agung:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. World and Its Peoples:Koréa. Marshall Cavendish Corporation. September 2008. k. 887. ISBN 0761476318. 
  2. Alison Behnke (2004). North Koréa in Pictures. Twenty-First Century Books. k. 70. ISBN 0822519089. 
  3. Sarkar, Benoy Kumar (December 1919). "An English History of India". Political Science Quarterly 34 (4): 649. The finances of the state were not more centralized under Louis XIV than under Rajaraja the Great.  Paramèter |month= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung); line feed character ing |quote= ing posisi 53 (pitulung); Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  4. "Heaven sent: Michael Wood explores the art of the Chola dynasty". Royal Academy, UK. Dijupuk 2007-04-26. 
  5. "The Chola Dynasty: Accession of Rajaraja, the Great". Sify.com. Dijupuk 2007-04-26. 
  6. Christoph Bluth; Gareth Schott (2007). Koréa. Polity. k. 10. ISBN 0745633560.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)

Cithakan:Pratélan ingkang Agung


Cithakan:Pratélan-stub