1480

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485
Dasawarsa: 1470-an  1480-an  1490-an
Abad: kaping-14  kaping-15  kaping-16
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1480 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1480&oldid=808169"