1478

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

  • Miturut candra sangkala misuwur kang katulis ing Babad Tanah Jawi; "Sirna ilang kretaning bumi", karaton Majapait dibedhah déning para bala Demak.

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]