Citra Scholastika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Skolastika Citra Kirana Wulan utawa Citra Scholastika (lair ing Yogyakarta, 5 Juni 1993) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis Indonesian Idol kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhèwèké seneng nyanyi, dhèwèké pinter ana ing babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.

Lagu-lagu dinyanyike sawetara ana ing indonesia Idol[besut | besut sumber]